top of page
hands-teamwork-or-fitness-friends-with-support-fo-2022-12-14-23-23-48-utc.jpg

A Tudatosság Játéka

A "Tudatosság Játéka" egy komplex egyénre szabott "kezelés" a sorsközösségből való kilépésre, hogy újra valódi önmagunkként létezzünk. 

Hogy miért "JÁTÉK"? - mert eljátsszuk, megjelenítjük az életed egy darabját, ami az elakadásokat okozza.


A TUDATOSSÁG pedig egy új nézőpontot, rálátást, megoldást, feloldást és választást ad számodra.

"Nyisd ki az ajtót a tudatosság és a lelki szabadság felé!

Élj a lehetőségeiddel, élvezd újra az életed!"

A módszertan

Hogy hogyan működik ez a módszer? A kezelők elengedik a kontrollt, sajátos technikával átadják az irányítást a jelenlevőknek, hogy megmutassák honnan, milyen szálon induljon el a Tudatosság Játéka, és ezzel a technikával haladnak egészen a végéig. Így sokkal messzebbre jutnak az elakadásokat, problémákat illetően.

A szakemberek "véletlenszerű" húzások segítségével átlényegülnek és belehelyezkednek az egyes személyek, én-részek szerepébe, s közben azt figyelik, hogy milyen technika fogja oldani az adott helyzetet. Miután eljátsszák, megjelenítették az adott szituációt vagy én-részt, feloldották - különböző módszerekkel, eszközökkel - továbblépnek a következő probléma-, ill. témakörre. Ez egészen addig tart, amíg meg nem születik valami új, valami teresebb, táplálóbb valóság.

Sokféle eljárást ötvöznek a "Tudatosság Játéka" során, attól függően, hogy abban a pillanatban, annak az embernek, abban az elakadásban éppen mi tud segíteni a leghatékonyabban. Így, aki a problémát hozta nem csak egy mozit vagy színdarabot néz, hanem aktív részese is ennek, hiszen rajta keresztül jönnek az érzetek, és vele együtt dolgoznak a segítők

"Mint egy színdarabban néztem a "színészeket", akik most az én gondolataimat, érzéseimet, én-részeimet keltették életre."
                                                    Csaba

Miben tud segíteni a játék?

A Játékról mondták

Old Man Sitting
"Visszamenőleg sok-sok generáció áll mögöttünk, sok esetben az ő gondolatvilágukat, megküzdési módszereiket alkalmazzuk , még akkor is ha azok már nem időszerűek és már réges-régen nem hasznosak számunkra."

Csatlakozzon a következő csoporthoz vagy vegyen részt egyéni csoporttal!

bottom of page