top of page

Egyiptom

pyramid-near-giza-2021-08-26-17-20-04-utc_edited.jpg
sculptures-of-pharaohs-in-the-egyptian-temple-of-l-2022-02-22-04-08-15-utc_edited.jpg

Találkozás az egyiptomi istenekkel

Az első alkalommal amikor a Gízai nagy piramis első kövére ráléptem aktiválódtak azok az információk, amelyek emlékeztettek arra, hogy milyen előző életem is volt itt, amikor ott éltem és meghaltam.

Nem mindig fontos a tudatosodás, hogy mikor és mi történt viszont az újjászületésünkhöz igenis elengedhetetlen, hogy a kódok aktiválódásával megújuljon az az információ, amellyel közelebb kerülünk valódi Önmagunkhoz!

Egyiptom földjét végig járva mindenkinek lesz esélye arra, hogy a blokkok kioldódjanak!

Hogy ki ezt hogy éri el, tudatosodással vagy anélkül az mindegy mert itt a jelenünkben ha kioldódnak ezek az információk akkor már nem lesz szükség a múltból hozott leterhelő emlékek cipelésére, viszont a jövő lehetőségei felerősödnek, aktiválódnak és egy más minőségű élet folytatásához, megéléséhez segítenek hozzá!

"...mindennek köszönhetően megtapasztaltam azt az állapotot, amikor folyamatosan a szinkronicitásokban léteztem, tanulva ennek ajándékait, tanítását ítélet mentesen, feltétel nélkül elfogadni, hogy minden értünk történik a mi valóságunkban, de hogy mi lesz a mi valóságunk, az most rajtunk áll"

Kövessen Facebookon, hogy értesüljön a legközelebbi utamról!

  • Facebook
bottom of page