top of page

Bosznia utazás

Milyen energiák várnak rád a boszniai út során?

A medjugorjei Feltámadt Krisztus szobornál, számomra szavakban szinte "kifejezhetetlen", mélyre ható energiák érzékelhetők mind fizikai, mind szellemi és lelki szinten. 


A kis hegyen - a Mária jelenések helyszínén - a nyugalom, béke és feltétel nélküli szeretet energiáját érezhetjük meg.


Visokóban a Nap piramis alagút rendszerében lévő K-2 kőnél a forrás energiával tudunk összekapcsolódni.

Az út "létrejöttekor" azt az információt kaptam, hogy ezen helyszínek meglátogatásával olyan segítséget kapunk , amelyek a résztvevőkben zajló energetikai folyamatokat nagy mértékben segítik és támogatják.


A legtöbb résztvevő erről valóban be is tud számolni.


Az út során - a fentieken kívül - több helyszínre látogatunk el, amelyek összességében energetikailag mind feltöltődést adnak a résztvevők számára. Ilyen például a Horvát tenger - Blagaj - Mostar - Kravica vízesés - Sarajevo öreg bazár.

Az légy, aki vagy! 

"Emlékszel még ki voltál, mielőtt a világ megmondta, kinek kéne lenned?"            Daniella LaPorte

"Az időd véges, ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, hogy legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják mivé akarsz válni valójában."

Steve Jobs

A legtöbb ember egész életében azt kutatja, mi is a valódi életcélja/feladata, tehetsége. Mi az, amiért a lélek úgy döntött, hogy útra kel. Amikor itt vagyunk a földön minden nehezítő körülmény ellenére emlékszünk arra, hogy kik is vagyunk valójában, mi is a lélek valódi vágya. Szüleink, őseink és jelen életünk érzelmi traumái erősen hatnak az életünkre és a felejtés homályába vész a saját igazi tudásunk, célunk.
Letérünk az útról, elsodródunk a szívünk valódi vágyától. Szívükben azonban mindig is őrizzük a tüzet, amely pislákol, amely életre kelthető. 

Ezen folyamatok feldolgozását, beindítását segítem útjaimon, előadásaimon, egyéni kezeléseimen!

A programjaim során segítek megtalálni, hogy mi az oka, mi az, ami blokk, hogyan lehet azt feloldani és milyen lehetőségek vannak a jövőben, amelyek a továbblépéshez szükségesek. 
Segítem a jövő lehetőségeinek megtalálását!

Örömből és a könnyedségből éljük az életünket, ne a szenvedésből! 

Kövessen Facebookon, hogy értesüljön a legközelebbi utamról!

  • Facebook
bottom of page