top of page

Az én történetem

A kineziológiával egy családtagomnál lévő probléma miatt kezdtem el foglalkozni.

Ott, ahol a hagyományos módszerek nem váltak be, a kineziológia rövid időn belül segített, így elhatároztam, hogy elindulok ezen az úton.   

1994-ben kezdtem a kineziológia tanulmányaimat. Az évek során sokféle esettel találkoztam, hallgattam végig, fejtettem fel és oldottam. Megéreztem azt, hogy az embereknek szükségük van segítségre, hogy tudják, van több választási lehetőségük, hogy az életüket jobbá és könnyebbé tegyék. 

A mai napig ez motivál a kezeléseim során!

life-coach-working-with-a-female-client-2021-08-27-14-37-12-utc.jpg
GettyImages-140882576.png

Az én módszerem

2005 óta tapasztalom azt, hogy az emberek nagyrésze nem a saját életét éli, hanem valaki másét utánozza,  legtöbbször szüleink életét éljük. Ez sok mindenben megnyilvánulhat, például párkapcsolat, munka, anyagi helyzet sikertelensége, pszichikai meddőség, stb.

A kineziológia módszerével a fogantatásunk pillanatától tudjuk oldani azokat az érzelmi blokkokat, amelyeket megéltünk. A tények nem változnak meg, de a negatív érzelmeket igen is tudjuk oldani, hogy megerősödjünk!

 

Új lehetőségeket, választásokat veszünk észre, látunk meg és ez által kikerülünk az ördögi körből. 
 

Az oldások során az derül ki, hogy a saját életünkben általánosságban 10%-al vagyunk jelen, a többi 90% a szüleink életének anyu és apu életének másolása.

bottom of page