top of page

Access Bar kezelés

Az Access Bar napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó módszere. Egyfajta fejakupresszúra, fejreflexológia, "fejmasszázs", ami a fejünkön levő pontok érintéséből áll, miközben lehet beszélgetni, vagy csak koncentrálni az aktuális érzéseinkre, tüneteinkre. 

Az Access Bars® módszert 20 éve Gary M. Douglas dolgozta ki. 32 mikro-elektromágneses pontot azonosított a fejünkön, amik körkörösen és hosszanti irányban haladnak (a fejen is futnak idegek és meridiánok is). Minden életterületünknek - kreativitás, test, szexualitás, pénz, stb. - van egy pontja, ami "eltárolja" az adott életterülethez tartozó hiedelmeinket, gondolatainkat, elképzeléseinket, amik aztán kikapcsolják az adott életterület harmóniáját, és a testünk működésének sem tesznek jót.

Access Bar kezelés

Az Access Bar kezelés során a fejünkön lévő 32 mikro-elektromágneses pontot fogjuk megérinteni, hogy törlődjenek a "rossz" beidegződések, és felülírjuk azokat , ezáltal változást elérve a testünkon és így az életünkben

Kompenzációs elcsúszás 

Ez a testkezelés abban segít, hogy feloldjuk azokat a problémákat, amelyek abból fakadnak, hogy elcsúszunk a saját erőnktől, hatalmunktól és csupán a túlélésre játszunk. 

ú

Mimikri

A mimikri energetikai testkezelés során azt változtatjuk meg, amit mások leutánozásával zártunk a testünkbe, amelyeket így magunknak teremtettünk mások, elsősorban szüleink, - nem tudatos - leutánzásával. 

90 % agykapacitás 

Ezt a kezelést a mimikri után ajánlom azért, hogy éberek legyünk a saját életünkre.

Éberséget hoz, rávezet arra, hogy ne mások életére hanem a sajátunkra legyünk figyelmesek.

Tapasztalatok a kezelésről

Name, Title

"I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are."

Foglaljon időpontot

Kérem foglaljon időpontot az alábbi űrlap kitöltésével és felveszem önnel a kapcsolatot!

Köszönöm a jelentkezését!

bottom of page